Probiotici kompanije Ivančić i sinovi
Slova: A+ A-
English | Srpski
Profil kompanije
LekoviDijetetski proizvodiZastupnički program
Probiotic<sup>®</sup> Forte
Proizvodi A-Š
Pronađite proizvod
Pronađite brzo odgovarajući
proizvod prema
zdravstvenoj tegobi:
Linkovi

Probiotic® Forte

povezane vesti i studije

Ivančić i sinovi

Uz svaki antibiotik Probiotic forte

Probiotic® forte je dodatak ishrani na bazi živih probiotskih bakterija i probiotske gljivice po imenu Saccharomyces Boulardii (S. boulardii) u obliku kapsula za oralnu primenu. U crevima čoveka, ovi probiotski mikroorganizmi svojom aktivnošću doprinose očuvanju zdravlja i funkcije digestivnog trakta, naročito onda kada preti opasnost da se crevni balans poremeti (akutna dijareja ili dijareja izazvana primenom antibiotika).

Područje primene

Probiotic® forte se preporučuje odraslima i deci u situacijama kada je potrebno obnoviti crevnu mikrofloru već narušenu unošenjem nekih patogenih virusa i bakterija (Clostridium difficile) ili uslovno patogenih bakterija (Escherichia coli), usled promenjene ili nepravilne ishrane, neadekvatnog kvaliteta vode za piće, privremene promene mesta boravka ili klimatskih uslova , kao i kod primene antiobitika, koji svojim delovanjem takođe mogu dovesti do poremećaja crevne mikroflore.
Uobičajna doza za odrasle i decu je 1 kapsula dnevno.
Kod prevencije putničke dijareje proporučuje se uzimanje 1 kapsule Probiotic® forte tri do pet dana pred odlazak na put, kao i sve vreme putovanja.

Saznajte više

Informacije i studije za ovaj proizvod

03 Aug 2015

...
06 Nov 2015

Meta analiza upotrebe probiotika u prevenciji dijareje izazvane antibioticima kao i tretmanu C.difficile infekcije

Meta analiza upotrebe probiotika u prevenciji dijareje izazvane antibioticima kao i tretmanu c.difficile infekcije, a koja je obuhvatila 31 studiju i 3164 pacijenta, je pokazala značajnu efikasnost. ...